LanParty Vol. 2

Kom jij ook?

De Kruisweg Damwoude, Friesland
Hoofdweg 42, 9104BG Damwoude

Van vrijdag 20 Juli 2018 10:00
Tot zondag 22 Juli 2018 20:00

De tweede LanParty van ClubLAN zal georganizeerd worden in de Kruisweg Damwoude. Rondom deze locatie is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en stopt de bus voor de deur (zie 9292ov.nl voor actuele informatie).

De tijden

De lanparty wordt gehouden van vrijdag 20 t/m zondag 22 Juli 2018. Die vrijdag ben je vanaf 10:00 welkom op de locatie, en mag je je apperatuur aansluiten. De lanparty eindigd die zondag om 20:00 waarbij het netwerk uitgeschakelt zal worden. De locatie sluit om 23:59, tot die tijd heb je de tijd om je spulletjes in te pakken.

De lanparty is een besloten lanparty. Dit betekend dat eventuele bezoekers zich dienen te melden bij de crew. Bezoekers mogen geen apperatuur meenemen en/of aansluiten, en mogen niet deelnemen aan het evenement.

Wat moet ik meenemen?

Om deel te kunnen nemen aan de lanparty, heb je een aantal spulletjes nodig. Een complete checklist kan je hier vinden. De belangrijkste onderdelen staan hieronder opgenoemd:

 • Computer, laptop of game console.
 • 1x monitor
 • Netwerk kabel (* Kuch *) van minimaal 10 meter (CAT5e of hoger). Netwerk kabels zijn eventueel ook op de lan party zelf op maat te koop.
 • Geaarde verlengsnoer (* Kuch *) en verdeelblok (* Kuch *). Je hebt namelijk beschikking over één stroomaansluitpunt.
 • Een headset

Let erop dat er een aantal dingen zijn die niet aangesloten mogen worden, namelijk:

 • Speakers, boxen, versterkers en overige apperatuur dat andere bezoekers kan hinderen.
 • Overige apparatuur, zoals koelkasten etc.

Vraag je je af of je iets wel of niet mee mag nemen? Neem gerust even contact met ons op.

De tafel en stoel

Op de bovenstaande afbeelding staan twee tafels en twee stoelen. Ben je ook aanwezig? Dan krijg jij 1 tafel, en 1 stoel tot je beschikking! Uiteraard mag je je eigen stoel mee nemen (eigen tafel meenemen? Neem even contact met ons op).

Wat krijg ik?

Wanneer je op de lanparty aankomt krijg je beschikking over een aantal faciliteiten, namelijk:

 • Een tafel (van te voren reserveren!)
 • Een stoel
 • 1x stroomaansluiting
 • 1x netwerkaansluiting
 • Slaapplekje
 • WC-faciliteiten

Extra informatie

Wanneer het evenement niet door kan gaan voor wat voor reden dan ook, wordt via Mgtickets het volledige ticket bedrag terug gestort op je rekening.

Doordat we de entreeprijs zo laag mogelijk proberen te houden, is er helaas geen douche aanwezig. Wassen kan uiteraard altijd met een washandje in de toiletten.

Waar de slaapplaats komt, is momenteel nog niet helemaal zeker. Het kan uiteindelijk gebeuren dat de slaapplaats in dezelfde zaal als de lanparty is (uiteraard afgezet met schotjes). Neem voor de zekerheid oordopjes mee voor als je gaat slapen en er is lawaai.

Heb je een medische aandoening waarbij je extra hulp en / of faciliteiten nodig hebt (bijvoorbeeld een koelkast voor insuline)? Neem contact met ons op voordat de lanparty begint, we zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Heb je een eigen server, NAS of andere netwerk apparaat die je graag wilt aansluiten? Neem contact met ons op zodat (indien er ruimte is, en de faciliteiten het toelaten) we een aparte plek voor je apparaat kunnen reserveren.