Is er een leeftijdsgrens?

ClubLan 2018 staat open voor alle leeftijden. Toch kan het voorkomen dat andere spelers content tonen die niet geschikt is voor alle leeftijden.

Neem ik mijn eigen pc mee?

Ja, het is de bedoeling dat je je eigen apperatuur mee neemt. Eventueel zijn er wel UTP-kabel / stroomkabels te koop.

Welke games worden er gespeeld?

Alle games worden er gespeeld. Het ligt er aan welke jij meeneemt! Zorg er dan ook voor dat je jouw eigen vette game bij je hebt.

Kan ik mijn savegame/map ook delen?

Er wordt een share beschikbaar gesteld voor savegames/Mods/maps/etc. plus handige gratis tools.

Veiligheid verantwoordelijkheid?

Zodra je het pand betreedt ga je ermee akkoord dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen apparatuur en spelletjes. Je bent ook zelf verantwoordelijk voor eventueel een firewall of virusscanner. Bij twijfel over je beveiligen kan je altijd de organisatie vragen, of misschien weet je buurman/buurvrouw het wel. Op de share van de lanparty worden ook een aantal handige tools aangeboden.

Welke apparatuur is toegestaan?

Elk apparaat waar maar spellen mee gespeeld mag/kan worden is geschikt voor de lanparty. Als je meerdere apparaten meeneemt, zorg dan voor je eigen kabels. En houd rekening met je tafelgrootte, en het stroom dat je kan gebruiken (~500 watt).

Hoe werkt de entree?

Toeganskaarten kunnen worden gekocht via MGTickets.nl. Print alle E-tickets uit, en neem deze mee naar de lanparty. Bij de ingang wordt je kaartje gescand, en kun je je uitgekozen plekje opzoeken.

Hoe zit het met alcohol?

Alcohol is te koop bij de bar, net als Redbull en overige frisdranken. Alcohol is toegestaan mits je ouder bent dan 18 jaar. Drink echter wel met maten. Wanneer andere deelnemers of leden van de organisatie last van je krijgen, kan verdere deelnamen aan het evenement worden ontzecht.

Kan ik mijn eigen stoel meenemen?

Ja! ClubLan biedt een eenvoudig model voor alle deelnemers, maar voel je vrij om je eigen bureaustoel of een kussen mee te brengen voor meer comfort.

Wanneer gaan de deuren open en dicht?

Op 24 Juni gaan de deuren om 10.00u open. Op de slotdag 24 juni sluiten wij 20.00u het netwerk af. Je hebt daarna nog tot 00.00u om je spullen in te pakken e.d. voordat het pand sluit.

Kan ik bij de deur kaarten kopen?

Nee. Kaarten zijn alleen te koop via www.mgtickets.nl. Eventuele bezoekers moeten zich melden bij de deur.

Hoeveel ruimte heb ik op mijn tafel?

Iedereen heeft een tafel van 83×60 cm.

Mag ik mijn gameconsole ook meenemen?

Jazeker! Zolang al je apparatuur maar op je eigen tafel past en je er dus niemand anders er mee lastig valt.

Kan ik douche bij ClubLan?

Douche gelegenheden verschilt per locatie. Bekijk de informatie pagina van de lanparty waar je je voor wilt aanmelden voor meer informatie.

Ik heb mijn E-ticket nog niet gekregen, wat nu?

Neem contact op via mgtickets.nl/contact. Zij zullen je snel helpen.

Mag ik een waterkoker / koelkast / tosti-ijzer / koffie-apparaat meenemen?

Nee! Dit is niet toegestaan i.v.m. hoe het stroom is verdeeld. Indien er een groot verbruiker aangesloten wordt, is het goed mogelijk dat er hier en daar wat stoppen uit vliegen met alle gevolgen van dien.

Hoelang moet mijn UTP kabel zijn?

Het is verstandig om een kabel mee te nemen die minimaal 10 meter lang is. Zo weet je zeker dat je altijd verbinding hebt met het netwerk.

Hoelang moet mijn stroomkabel zijn?

Het is verstandig om een kabel mee te nemen die minimaal 10 meter lang is. Zo weet je zeker dat je altijd stroom hebt.

Is er WiFi aanwezig?

Ja, maar wij raden aan je belangrijkste computer te verbinden met het internet via de kabel. Dit voor de beste en snelste ervaring.

Waar kan ik slapen op ClubLan?

De slaap gelegenheden verschilt per lanparty. Check de informatiepagina van de betreffende lanparty voor meer informatie.

Wat heb ik nodig voor het slapen?

Slapen is altijd mogelijk. Wij bieden een slaapplaats aan. Deze is op de grond, dus neem een eigen matje/luchtbed, kussen en slaapzak mee. En vergeet uiteraard je knuffel niet.

Kan ik (elektronisch) roken bij ClubLan?

Nee! Er mag in geen enkele ruimte gerookt worden. Buiten is de plaats om te roken. Dit geldt dus ook voor de elektronische roker!

Hoe groot is mijn tafel

De tafel grootte verschilt per locatie. Check de informatiepagina van de betreffende lanparty voor meer informatie.