LanParty Vol.2 aangekondigd!

Met trots kondigen we de LanParty vol. 2 aan!

Waar, wanneer, hoe?

De lanparty zal worden georganizeerd in De kruisweg in Damwoude Friesland. Het adres van deze locatie is 'Hoofdweg 42, 9104BG Damwoude'.

De zaal wordt geopent op vrijdag 20 Juli 2018 om 10:00 sochtonds, en sluit weer op zondag 22 Juli 2018 om 20:00. De zaal sluit om 23:59, zodat je ruim de tijd hebt om je spulletjes in te pakken.

Tickets worden verkocht via Mgtickets. Boven in het menu staat een direct link naar de verkoop van de toegangskaarten. Wanneer je toegangskaartjes hebt gekocht, kun je deze gemakkelijk koppelen in je account om vervolgens per kaartje een plekje te kunnen reserveren op de floorplan.

Wat extra informatie

We proberen de entreeprijs zo laag mogelijk te houden, en dit is ons gelukt! Een toegangskaartje, welke de gehele lanparty vol. 2 geldig is, kost maar €15,-! Doordat we de prijs zo laag hebben kunnen houden, kunnen we helaas geen douche op de locatie plaatsen. Ook is de slaapzaal relatief klein, waardoor er mogelijk een deel van de lanparty zaal heringericht wordt (met schotjes) als slaap plekje.

Meer informatie over de lanparty vol. 2? Klik hier!

En nog wat meer informatie

Wil je er graag bij zijn, maar heb je een handicap? Neem even contact met ons op.
Heb je vragen waarvan je de antwoord niet op de website kan vinden? Neem ook dan gerust contact met ons op.